Morkos austriškai
1 porcija
Energinė vertė: 237 kcal vienoje porcijoje
Sudedamosios dalys
- 125 g morkų
- 1 valg. š. graikinių riešutų aliejaus
- 1 arb. š. rudojo cukraus
- Vanduo
- Druska
- Pipirai
- 1 valg. š. kapotų petražolių
- 1 valg. š. kapotų saulėgrąžų sėklų
Metodas
- Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Cukrų karamelizuokite graikinių riešutų aliejuje, sudėkite morkas.
- Užpilkite vandeniu ir pagardinkite druska ir pipirais.
- Pavirkite ant lėtos ugnies apie 10–15 minučių.
- Prieš patiekdami ant morkų suberkite petražoles ir saulėgrąžų sėklas.
Šį receptą parengė mitybos specialistas.
Žodynėlis