Česnakų sriuba
1 porcija
Energinė vertė: 173 kcal vienoje porcijoje
Sudedamosios dalys
- 250 ml vandens
- 1 šalavijo lapelis
- Druska
- Pipirai
- Muskato riešutas
- 2 česnako skiltelės
- Supjaustyta nesijotų miltų duona
- 1 arb. š. alyvuogių aliejaus
- 1 valg. š. parmezano sūrio
Metodas
- Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C.
- 20 minučių pavirkite vandenį su šalavijo lapeliu ir 1 susmulkinta česnako skiltele.
- Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu.
- Duonos riekeles perpjaukite per pusę, sudėkite ant kepimo skardos, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite susmulkintais česnakais ir parmezano sūriu.
- Kepkite duoną, kol ji taps traški.
- Du duonos gabalėlius įdėkite į sriubos dubenį ir užpilkite sriuba.
Šį receptą parengė mitybos specialistas.
Žodynėlis