Česnakų sriuba

Česnakų sriuba vaizdas

1 porcija

Energinė vertė: 173 kcal vienoje porcijoje

Sudedamosios dalys

  • 250 ml vandens
  • 1 šalavijo lapelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Muskato riešutas
  • 2 česnako skiltelės
  • Supjaustyta nesijotų miltų duona
  • 1 arb. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. parmezano sūrio

Metodas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C.
  2. 20 minučių pavirkite vandenį su šalavijo lapeliu ir 1 susmulkinta česnako skiltele.
  3. Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu.
  4. Duonos riekeles perpjaukite per pusę, sudėkite ant kepimo skardos, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite susmulkintais česnakais ir parmezano sūriu.
  5. Kepkite duoną, kol ji taps traški.
  6. Du duonos gabalėlius įdėkite į sriubos dubenį ir užpilkite sriuba.

Šį receptą parengė mitybos specialistas.

Žodynėlis