Maltos mėsos paplotėliai

Maltos mėsos paplotėliai vaizdas

1 porcija

Energinė vertė: 376 kcal vienoje porcijoje

Sudedamosios dalys

  • 60 g maltos jautienos
  • 60 g neriebios varškės
  • ½ džiovintos kvietinės bandelės
  • Malti džiūvėsėliai
  • Druska ir pipirai
  • Mairūnai
  • 1 valg. š. rapsų aliejaus

Metodas

  1. Bandelę pamirkykite šiltame vandenyje ir nuspauskite.
  2. Maltą mėsą sumaišykite su varške ir bandele.
  3. Į mišinį sudėkite mairūnus, druską, pipirus ir tiek maltų džiūvėsėlių, kad gautumėte masę, iš kurios būtų galima formuoti paplotėlius.
  4. Nesvylančioje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  5. Suformuokite maltos mėsos paplotėlius ir iškepkite.

Šį receptą parengė mitybos specialistas.

Žodynėlis