Gelteklių užkandis

Gelteklių užkandis vaizdas

1 porcija

Energinė vertė: 368 kcal vienoje porcijoje

Sudedamosios dalys

  • 125 g gelteklių
  • 50 g virto kumpio
  • ½ nedidelio obuolio
  • 1 citrinos sultys
  • 1 valg. šaukštas majonezo
  • 4 valg. š. natūralaus jogurto
  • Druska
  • Pipirai
  • Krapai

Metodas

  1. Geltekles nulupkite ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.
  2. Kumpį ir obuolį supjaustykite mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
  3. Majonezą suplakite su jogurtu, krapais, druska ir pipirais iki tolygios konsistencijos ir sumaišykite su kitomis sudedamosiomis dalimis.

Šį receptą parengė mitybos specialistas.

Žodynėlis