Įdaryti avokadai

Įdaryti avokadai vaizdas

4 porcijos

Energinė vertė: 268 kcal vienoje porcijoje

Sudedamosios dalys

  • 2 avokadai
  • 2 pomidorai
  • 1 citrinos sultys
  • 100 g mažo riebumo fetos
  • 1 askaloninis česnakas
  • 1 pluoštelis laiškinių česnakų
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 4 juodosios alyvuogės
  • Mėtų lapeliai garnyrui
  • Druska ir pipirai

Metodas

  1. Pomidorus ir fetą supjaustykite kubeliais, askaloninį česnaką sumalkite.
  2. Avokadus perpjaukite per pusę, minkštimą išskaptuokite ir sutrinkite šakute. Išmeskite kauliuką. Odeles pasilikite.
  3. Sudėkite fetą, askaloninius česnakus, pomidorus, laiškinius česnakus ir alyvuogių aliejų, citrinų sultis,.
  4. Šiuo mišiniu įdarykite avokadų odeles ir garnyrui pridėkite juodųjų alyvuogių ir šviežių mėtų.

Šį receptą parengė mitybos specialistas.

Žodynėlis