Tunų salotos
1 porcija
Energinė vertė: 191 kcal vienoje porcijoje
Sudedamosios dalys
- ½ svogūno
- ¼ poro
- ½ geltonosios paprikos
- Kapotos petražolės
- 1 nedidelė skardinė tunų savo sultyse
- 1 arb. š. rapsų aliejaus
- 125 ml neriebaus natūralaus jogurto
- ½ arb. š. garstyčių
- Apelsinų sultys
- Druska ir pipirai
- Nesijotų miltų duona
Metodas
- Svogūnus bei porus sukapokite ir pakepinkite aliejuje.
- Papriką nuplaukite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Nukoškite tunus ir padalinkite gabalėliais.
- Paruoškite užpilą iš jogurto, garstyčių, šlakelio apelsinų sulčių, druskos ir pipirų, užpilkite ant tuno.
- Ant viršaus sudėkite porus ir svogūnus, pabarstykite petražolėmis.
- Patiekite su riekele rupios duonos.
Šį receptą parengė mitybos specialistas.
Žodynėlis